Calciomercato heeft nieuws: Overbodige Schöne kan terecht bij Napoli

Calciomercato heeft nieuws: Overbodige Schöne kan terecht bij Napoli

Gepubliceerd: donderdag 26 december 2019 om 17:14do 26-12-2019 om 17:14

Laatste update: donderdag 26 december 2019 om 17:25do 26-12-2019 om 17:25

Een opmerkelijk gerucht uit Italië: SSC Napoli zou overwegen om Lasse Schöne over te nemen van Genoa. Dat meldt Calciomercato. De 33-jarige Deen speelt pas een half jaar bij de club, maar mag volgens La Gazzetta dello Sport nu alweer weg.

Schöne is de afgelopen dagen onderwerp van gesprek in Nederland én Italië nadat La Gazzetta naar buiten heeft gebracht dat Schöne een van de spelers is die mag vertrekken. Hij heeft nog een contract tot 2021 bij Genoa. Veel Ajax-fans zien Schöne graag terugkeren naar Amsterdam en hebben de #LasseComeHome in het leven geroepen. Of het daadwerkelijk van een terugkeer gaat komen is echter zeer de vraag.

Napoli zou toe willen slaan, meldt Calciomercato donderdag. De club wordt sinds kort getraind door Gennaro Gattuso en die zou erg gecharmeerd zijn van Schöne. Lucas Torreira (Arsenal) en Stanislav Lobotka (Celta de Vigo) worden ook genoemd. Schöne zou een 'Low Cost'-investering zijn, schrijft Calciomercato.

Overigens is het nog helemaal niet zeker dat Schöne alweer vertrekt bij Genoa. Veel zal afhangen van Thiago Motta, die volgens Italiaanse bronnen op de schopstoel zit. Genoa staat laatste in de Serie A, maar kan in de winterstop wel versterkingen verwachten. Om dat mogelijk te maken moeten er ook spelers vertrekken, waaronder dus Schöne. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws