Vidal bevestigt: 'Oneerlijk dat ik dat geld nog niet heb gekregen van Barcelona'

Vidal bevestigt: 'Oneerlijk dat ik dat geld nog niet heb gekregen van Barcelona'

28-12-2019 16:08
30

Arturo Vidal bevestigt dat hij in onmin leeft met FC Barcelona. De middenvelder, die op de bank zit in Camp Nou, claimt nog recht te hebben op een paar miljoen. Volgens het Spaanse ABC wil Vidal Barcelona voor de rechter slepen, al zegt hij dat zelf niet met zoveel woorden.

Vidal bevestigt wel dat hij nog geld krijgt van Barcelona. De Chileen heeft volgens ABC recht op 2,4 miljoen euro. Dat bedrag zou Barcelona hem uit moeten betalen vanwege afspraken in zijn contract. De Spaanse club heeft dat nog niet gedaan. 

"Ik vind het oneerlijk dat ik dat geld nog niet heb gekregen", zo wordt Vidal geciteerd door het Chileense radiostation ADNRadio. "Ik ben niet degene die hierover gaat. Dat doen mijn zaakwaarnemer en advocaat, die deze zaak in handen hebben."

Vidal is in Chili vanwege de afscheidswedstrijd van de 39-jarige Rodolfo Madrid en wil verder niet ingaan op de Barcelona-zaak. "Het is een onderwerp waar ik pas over praat als ik terug ben gekeerd. Ik ben nu op vakantie en wil het hebben over wat hier gebeurt."