ABC: Vidal claimt recht te hebben op 2,4 miljoen en klaagt eigen club Barça aan

ABC: Vidal claimt recht te hebben op 2,4 miljoen en klaagt eigen club Barça aan

27-12-2019 23:39
26

FC Barcelona-middenvelder Arturo Vidal heeft een opvallende actie ondernomen, meent Diario ABC. Volgens het medium heeft de 32-jarige Chileen een aanklacht tegen zijn eigen club ingediend, wegens misgelopen inkomsten en nog niet uitbetaalde bonussen.

Vidal stelt dat hij nog recht heeft op een bedrag van 2,4 miljoen euro, bericht ABC. Beide partijen zouden steggelen over een bonus in het contract van de middenvelder, die in 2018 overkwam van Bayern München. Bij zestig wedstrijden in Catalaanse dienst zou Vidal – die deze mijlpaal inmiddels bereikt heeft – recht hebben op een miljoenenbonus. Volgens FC Barcelona tellen wedstrijden waarin hij minder dan 45 minuten speelt niet mee.

De verhoudingen tussen beide partijen lijken dus op scherp te zijn gezet, met de winterse transfermarkt in zicht. Vidal liet onlangs al weten dat hij hoopte op meer speeltijd en is naar verluidt zelfs boos weggelopen, toen hij hoorde dat hij niet in de basis stond tijdens El Clásico. De Chileen wordt in de internationale sportmedia veelvuldig gelinkt aan Internazionale.