'Inter profiteert van onrust rond Vidal en heeft akkoord over miljoenencontract'

'Inter profiteert van onrust rond Vidal en heeft akkoord over miljoenencontract'

29-12-2019 07:09
9

Arturo Vidal lijkt op weg naar Internazionale. De Chileen, die in onmin leeft met Barcelona en aldaar zo snel mogelijk wil vertrekken, zou akkoord zijn met een contract in Milaan en wacht alleen nog op bevestiging van de twee clubs.

De excentrieke middenvelder klaagde Barcelona onlangs aan omdat hij volgens contractuele afspraken nog zo'n 2,4 miljoen euro zou moeten krijgen. Dat was voor beide partijen de druppel. Een vertrek leek onvermijdelijk en dat was koren op de molen van Inter. De Nerazzurri handelden snel en volgens Nicoló Schira, een doorgaans goed ingevoerde journalist uit Italië, zijn Vidal en Inter al akkoord over een contract.

Wedden

Meer odds

De Chileen zou tot juni 2020 vierenhalf miljoen euro gaan verdienen plus bonussen, waarna hij tot 2022 op de loonlijst zal staan voor zes miljoen euro op jaarbasis. Ook daar komen nog bonussen bovenop. Vertegenwoordigers van Vidal en Inter zijn ondertussen in gesprek met Barcelona over een transfersom. De Catalanen willen graag twintig miljoen euro zien en Vidal direct verkopen, terwijl Inter maar twaalf miljoen euro biedt en een huurconstructie met verplichting tot koop voor zich ziet.