Dervisoglu rondt transfer af en gaat voor avontuur in Engelse Championship

Dervisoglu rondt transfer af en gaat voor avontuur in Engelse Championship

Gepubliceerd: vrijdag 3 januari 2020 om 13:09vr 03-01-2020 om 13:09

Laatste update: vrijdag 3 januari 2020 om 14:06vr 03-01-2020 om 14:06

Halil Dervisoglu verlaat Sparta Rotterdam. De Turkse jeugdinternational kiest voor een avontuur in de Engelse Championship en tekent een contract tot en met 2024 bij Brentford.

De transfer van Dervisoglu werd in augustus al bekendgemaakt, maar is nu dan eindelijk officieel afgerond. Brentford maakt zo'n drie miljoen euro over naar Rotterdam. De oud-Spartaan heeft zich inmiddels aangesloten bij The Bees. Dervisoglu heeft een contract voor viereneenhalf jaar getekend in Engeland. Dervisoglu trainde inmiddels al mee met zijn nieuwe team in aanloop naar het FA Cup-duel tegen Stoke City. Dervisoglu kan in die wedstrijd zijn eerste minuten gaan maken voor zijn nieuwe werkgever.

Het was lange tijd de vraag wanneer Dervisoglu uiteindelijk zou aansluiten bij Brentford. Sparta hoopte lange tijd om ook in 2020 nog te kunnen rekenen op de diensten van de aanvaller, maar daar komt het dus niet van. Dervisoglu zelf gaf in een eerder stadium al aan dat hij hoopte in januari aan te kunnen sluiten bij Brentford, en dat is nu dus gelukt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws