Update: 'Veldwijk ontbreekt tóch door transfer en is op weg naar Zuid-Korea'

Update: 'Veldwijk ontbreekt tóch door transfer en is op weg naar Zuid-Korea'

05-01-2020 13:14 Laatste update: 06-01-2020 07:41
26

Lars Veldwijk zit zondag niet met de Sparta-selectie in het vliegtuig naar Spanje. De spits ontbreekt door privé-omstandigheden, meldt RTV Rijnmond.

De verwachting is dat Veldwijk maandag alsnog aansluit bij het trainingskamp van Sparta in het Spaanse San Pedro del Pinatar. De 28-jarige spits is naar verluidt bezig met een vertrek, maar daarmee lijkt zijn afwezigheid dus niet te maken te hebben.

Sparta-trainer Henk Fraser neemt een aantal nieuwe gezichten mee naar Spanje. Jeugdspelers Boyd Reith, Abdallah Aberkane en Sven Mijnans zijn erbij.

Sparta speelt in Spanje één oefenwedstrijd. Op vrijdag 10 januari spart de eredivisionist met het Belgische Waasland-Beveren. De aftrap is om 16.00 uur. De nummer elf van de Eredivisie hervat de Eredivisie over twee weken met een uitwedstrijd tegen Ajax.

Update: Lars Veldwijk lijkt tóch een transfer te gaan maken. Jeonbuk Hyundai, de kampioen van Zuid-Korea, gaat zich volgens Koreaanse media versterken met de 28-jarige spits van Sparta. Hoeveel geld ermee is gemoeid en voor hoeveel jaar Veldwijk tekent, is onbekend.