Genoa-trainer heeft duidelijke boodschap voor Schöne na reserverol

Genoa-trainer heeft duidelijke boodschap voor Schöne na reserverol

Gepubliceerd: maandag 6 januari 2020 om 19:44ma 06-01-2020 om 19:44

Het lijkt er niet goed uit te zien voor Lasse Schöne bij Genoa. De trainerswissel doet de 33-jarige Deen vooralsnog geen goed: hij zat zondag tegen Sassuolo negentig minuten op de bank.

Schöne speelde tot de winterstop bijna alles, maar Davide Nicola heeft hem in zijn eerste wedstrijd als trainer van Genoa op de bank laten zitten. "Ik ben een trainer die de juiste keuzes moet maken", zei Nicola na afloop in Italiaanse media.

"Ik vind dat Radovanovic en Schöne niet samen kunnen spelen omdat zij totaal andere eigenschappen hebben, ondanks dat Lasse een goede en technische speler is. Zodra hij het Italiaanse voetbal beter begrijpt, wat onze situatie betreft, zal ik hem laten spelen."

Het is niet duidelijk of Schöne mag vertrekken bij Genoa. La Gazzetta dello Sport-journalist Nicolò Schira verspreidde dat gerucht twee weken geleden, maar Valerio Arrichiello van de lokale krant ll Secolo XIX verwacht dat Schöne in ieder geval het seizoen afmaakt, vertelde hij aan VoetbalPrimeur. De transfermarkt is nog ruim drie weken open.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws