AZ klaar op winterse transfermarkt: 'In feite hebben we er vier spelers bij'

AZ klaar op winterse transfermarkt: 'In feite hebben we er vier spelers bij'

08-01-2020 18:08 Laatste update: 19:08
35

AZ is niet van plan om zich deze maand nog te roeren op de transfermarkt. Volgens technisch directeur Max Huiberts is de Alkmaarse selectie met de komst van Ramon Leeuwin en Hakon Evjen klaar voor de tweede seizoenshelft.

Trainer Arne Slot kan bovendien weer beschikken over Ron Vlaar en Albert Gudmundsson, die hersteld zijn van blessures. "In feite hebben we er vier spelers bij", stelt Huiberts in gesprek met Voetbal International. "Onze selectie is nu breed genoeg, we hoeven er geen spelers bij."

AZ is niet van plan om basisspelers te laten vertrekken. Onder meer smaakmakers Calvin Stengs en Myron Boadu staan er goed op in Europa, onthulde zaakwaarnemer Mino Raiola al. "Tot nu toe heeft geen enkele club zich voor een speler van ons gemeld. Ik kan me ook niet voorstellen dat dat nog gaat gebeuren", stelt Huiberts. "We zijn met een goed seizoen bezig en ik denk dat onze jongens dit seizoen heel graag met elkaar willen afmaken. Wij houden deze groep bij elkaar."

AZ zwaaide alleen Björn Johnsen uit. De overbodige Noorse spits werd verkocht aan het Zuid-Koreaanse Ulsan Hyundai. De Alkmaarders bereiden zich in Spanje voor op de tweede seizoenshelft, waarin nog op drie fronten wordt gestreden met de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League.