Bale blijft bij Real Madrid: 'Ook een transfer in zomer is zeer onwaarschijnlijk'

Bale blijft bij Real Madrid: 'Ook een transfer in zomer is zeer onwaarschijnlijk'

Gepubliceerd: donderdag 9 januari 2020 om 17:48do 09-01-2020 om 17:48

Gareth Bale zal deze maand niet meer vertrekken bij Real Madrid. Dat zegt zijn zaakwaarnemer John Barnett, die ook de kans op een transfer van de dertigjarige Welshman in de zomer niet groot acht.

Bale is veelbesproken bij Real Madrid. De aanvaller lijkt zelf ook niet altijd gelukkig met zijn situatie in de Spaanse hoofdstad. In november gooide hij olie op het vuur door na de EK-kwalificatie van zijn land te poseren met een spandoek met de tekst: Wales, golf, Real Madrid – in die volgorde.

Ondanks alle perikelen doet Real-trainer Zinedine Zidane geregeld een beroep op Bale, die in twaalf competitieduels goed was voor twee goals en twee assists. Onder meer in El Clásico tegen FC Barcelona was hij basisspeler. Bale reisde deze week echter niet mee naar Saoedi-Arabië, waar Real Madrid woensdag afrekende met Valencia in de halve finale van de Spaanse Supercup.

Dat voedde direct weer de speculaties, maar Bale kampt met een blessure. "Gareth gaat deze maand nergens heen", maakt zaakwaarnemer Barnett duidelijk in gesprek met ESPN. "En een transfer in de zomer is zeer onwaarschijnlijk." Bale ligt nog tot medio 2022 vast in het Estadio Santiago Bernabéu.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Real Madrid Bale voorlopig behouden?

(621 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws