'Fraser wil twee nieuwelingen; Sparta baalt van Excelsior en hoopt op Ajax'

'Fraser wil twee nieuwelingen; Sparta baalt van Excelsior en hoopt op Ajax'

Gepubliceerd: vrijdag 10 januari 2020 om 21:12vr 10-01-2020 om 21:12

Sparta wil voor het verstrijken van de transferdeadline op 1 februari nog twee spelers aan de selectie toevoegen. Henk Fraser, de trainer van de Rotterdammers, hoopt op een extra verdediger en een aanvaller die de vertrokken spitsen moet doen vergeten.

Sparta heeft Jeffry Fortes al vastgelegd om de defensieve gelederen te versterken, maar de vleugelverdediger van Excelsior komt vooralsnog pas op 1 juli naar de buren van Sparta. Henk van Stee, technisch manager van de Spangenaren, wil Fortes volgens het AD echter al eerder naar Het Kasteel halen. Dan zal Sparta wel moeten betalen en dat wil nog niet vlotten: Excelsior zou een te hoge vraagprijs hanteren.

Daarnaast is de ploeg van trainer Henk Fraser actief op zoek naar een nieuwe aanvaller. Halil Dervisoglu en Lars Veldwijk gaan Sparta namelijk verlaten en ook Ragnar Ache speelt na dit seizoen niet meer op Het Kasteel.

Om op offensief gebied toch op sterkte te blijven zou Sparta al geïnformeerd hebben naar Lassina Traoré, de spits van Ajax. De Burkinees speelt vaak bij Jong Ajax en Sparta wil hem daarom graag huren, maar vooralsnog hebben de Amsterdammers daar nog niet op gereageerd. Ook Anthony van den Hurk, de topscorer van MVV, zou op een Spartaans lijstje staan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws