'Sparta stelt plan B op als Ajax niet wil meewerken en let goed op Telstar-spits'

'Sparta stelt plan B op als Ajax niet wil meewerken en let goed op Telstar-spits'

Gepubliceerd: vrijdag 10 januari 2020 om 23:53vr 10-01-2020 om 23:53

Sparta is door het aanstaande vertrek van Lars Veldwijk en de transfer van Halil Dervisoglu naar Brentford naarstig op zoek naar een nieuwe spits. Lassina Traoré staat op het lijstje van de Rotterdammers, maar ook Reda Kharchouch van Telstar is in beeld. Een winterse overstap van Jeffry Fortes (Excelsior) lijkt na incidenten met zijn eigen fans dichtbij.

De spits van de Velsenaren maakt indruk in zijn eerste seizoen in het betaalde voetbal. Kharchouch maakte vrijdagavond tegen FC Eindhoven alweer zijn veertiende treffer deze jaargang en Voetbal International weet daarop te melden dat Sparta Kharchouch op het oog heeft, mocht de tijdelijke transfer van Lassina Traoré van Ajax naar Het Kasteel mislukken. Technisch manager Henk van Stee hoopt nog altijd op medewerking van de Amsterdammers, maar heeft nu dus meerdere ijzers in het vuur.

Tegelijkertijd wil Sparta ook nog een verdediger aan de selectie toevoegen. Komende zomer zal Jeffry Fortes van Excelsior de overstap maken, maar de back hoopt zelf al eerder naar Het Kasteel te kunnen trekken. Hij werd door fans van de Kralingers negatief bejegend over zijn transfer. "Ik snap dat sommigen boos zijn, maar het is wel mijn keuze", zegt hij tegen FOX Sports. "Ze moeten me maar laten gaan. Het is de bedoeling dat ik over twee weken bij Sparta speel."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws