Akkefietje in catacomben na Roda JC - MVV: trainer geeft oud-speler beuk

Akkefietje in catacomben na Roda JC - MVV: trainer geeft oud-speler beuk

Gepubliceerd: zondag 12 januari 2020 om 17:14zo 12-01-2020 om 17:14

Een opvallend akkefietje na afloop van Roda JC - MVV in de catacomben van het Parkstad Limburg Stadion: MVV-trainer Fuat Usta had nog een appeltje te schillen met oud-speler Maxime Gunst. Dat meldt De Limburger.

De Limburgse burenruzie tussen Roda JC en MVV verliep zondagmiddag tumultueus. Na een dubbele staking vanwege vuurwerk leken de bezoekers uit Maastricht af te stevenen op een 2-0 zege. In de blessuretijd werd het echter tóch nog gelijk: 2-2. Daarmee was het nog niet gedaan in Kerkrade, aldus De Limburger.

Usta, trainer van MVV, liep in de catacomben met zijn schouder tegen Gunst op. De linksback van Roda JC werd een paar maanden geleden weggestuurd uit Maastricht, omdat hij volgens het bestuur een opstand beraamde tegen Usta. Na zijn vertrek vond Gunst onderdak bij Roda JC, waarna hij uitgerekend tegen zijn oude club debuteerde.

Gevraagd naar het incident na Roda - MVV, wilde Usta niets over zijn 'schouderduw' kwijt. Gunst hield het erbij dat 'dit aantoont hoe sommige mensen in elkaar steken', aldus De Limburger. Een medewerker van Roda JC beet Usta toe dat hij ook 'normaal kon doen'.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws