'Ik verwacht niets terug van de bondscoach of de KNVB omdat ik voor Oranje koos'

'Ik verwacht niets terug van de bondscoach of de KNVB omdat ik voor Oranje koos'

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 10:55ma 13-01-2020 om 10:55

Anwar El Ghazi houdt vooralsnog geen rekening met deelname aan het EK 2020 met het Nederlands elftal. De vleugelaanvaller speelde in 2015 twee interlands, maar raakte sindsdien uit beeld. 

"Om heel eerlijk te zijn, ben ik er zelfs door de blessures van Memphis Depay en Donyell Malen helemaal niet mee bezig", zegt de 24-jarige El Ghazi in De Telegraaf. "Sowieso wordt de eerstvolgende selectie pas in maart bekendgemaakt en met Aston Villa hebben we onze handen vol om genoeg punten te pakken om uiteindelijk in de Premier League te blijven."

De oud-Ajacied is persoonlijk aan een sterk seizoen bezig in de Premier League. Hij was in negentien duels goed voor vier treffers en vier assists. Dromen van een rentree in Oranje doet hij niet. "Natuurlijk droomde ik vaak over een eindtoernooi met Oranje en natuurlijk heb ik mijn keuze bewust op het Nederlands elftal laten vallen. Maar inmiddels weet ik dat het geen zin heeft om te dromen. Keihard werken, goed spelen en afwachten, is beter."

"Nee, ik verwacht niets terug van de bondscoach of de KNVB, omdat ik voor Oranje heb gekozen", stelt El Ghazi. "Dat was voor mezelf. En ook nu moet ik naar mezelf kijken. Kortom, presteren. En als ik erbij kom, wil ik met mijn diepte, snelheid, goals en assists mijn meerwaarde bewijzen. Linksbuiten is mijn beste positie."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Verdient El Ghazi een oproep voor Oranje?

(833 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws