'Ziyech, Tadic en Promes pushen me constant en dat is alleen maar goed'

'Ziyech, Tadic en Promes pushen me constant en dat is alleen maar goed'

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 07:10di 14-01-2020 om 07:10

Ryan Gravenberch noemt het trainingskamp van Ajax in Qatar voor hem persoonlijk heel belangrijk. De zeventienjarige middenvelder lijkt trainer Erik ten Hag overtuigd te hebben dat hij rijp is voor een kans als basisspeler.

"Maar zo voel ik me niet", zegt Gravenberch in het Algemeen Dagblad. "Wel ben ik op de goede weg. Dat merk je als speler wel op de trainingen, als de groep wordt verdeeld. Maar ik moet hard mijn best doen, laten zien wat ik kan en zo speelminuten verdienen."

Trainer Erik ten Hag gaf al aan dat Gravenberch constanter en betrouwbaarder moet worden. "Er zijn ook nog genoeg verbeterpunten", stelt de jongeling. "In de duels, aan de bal. Daar ben ik dagelijks mee bezig. Maar ik niet alleen, ook de trainer en de jongens om me heen. Zoals Hakim Ziyech, Dusan Tadic en Quincy Promes. Die pushen me constant en dat is alleen maar goed. Ze willen het beste in me naar boven halen."

Doordat Lisandro Martínez centraal achterin Daley Blind vervangt, stevent Gravenberch af op een basisplaats bij de Eredivisie-hervatting tegen Sparta. De Rotterdammers komen zondag op bezoek in de Johan Cruijff Arena.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoort Gravenberch tijdens de tweede seizoenshelft in de basis bij Ajax?

(2438 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws