'Grootverdiener Vermeer maakt met transfer naar Amerika ruimte voor aankopen'

'Grootverdiener Vermeer maakt met transfer naar Amerika ruimte voor aankopen'

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 13:46di 14-01-2020 om 13:46

Kenneth Vermeer maakt met zijn aanstaande transfer naar Los Angeles FC de nodige ruimte in het salarishuis van Feyenoord. De Rotterdammers kunnen de financiële ruimte die ontstaat gebruiken voor aanwinsten, meldt De Telegraaf.

Feyenoord zoekt al enige tijd naar een scorende middenvelder en een spits die de concurrentiestrijd kan aangaan met Nicolai Jörgensen. Róbert Bozenik zou voor die laatste positie een belangrijke kandidaat zijn, schreef de ochtendkrant maandag al. De twintigjarige Slowaak heeft een aflopend contract bij MSK Zilina, maar moet deze winter nog wel een miljoenenbedrag opleveren.

Een vertrek van Vermeer, die een 'relatief hoog salaris' heeft, kan de transferkansen van Feyenoord bespoedigen. De 34-jarige doelman heeft zijn zinnen gezet op de Verenigde Staten en Los Angeles, waar hij meerdere keren op vakantie ging en het leven geweldig vindt. Met Justin Bijlow en Nick Marsman heeft Feyenoord twee keepers achter de hand. Daarnaast meldde VoetbalPrimeur al dat Brad Jones in beeld is.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws