'Inter volgt duo met Feyenoord-verleden: interesse in Amrabat, gesprek over Chong'

'Inter volgt duo met Feyenoord-verleden: interesse in Amrabat, gesprek over Chong'

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 20:41di 14-01-2020 om 20:41

Internazionale maakt werk van twee spelers met een Feyenoord-verleden, meldt Voetbal International dinsdagavond. Zowel Sofyan Amrabat als Tahith Chong staat volgens VI op de radar van de Nerazzurri.

Amrabat wordt momenteel door Hellas Verona gehuurd van Club Brugge en maakt veel indruk in de Serie A. Hellas kan de koopoptie in het huurcontract lichten en zal de in Huizen geboren middenvelder naar verwachting voor een veelvoud kunnen verkopen. Napoli leek op pole position te liggen voor de Marokkaans international, maar Internazionale heeft de hoop nog niet opgegeven. VI noemt overigens ook AC Milan en Fiorentin als gegadigden voor de bij FC Utrecht opgeleide Amrabat.

Chong vertrok in 2016 van Feyenoord naar Manchester United, beschikt over een aflopend contract op Old Trafford en is nog niet ingegaan op een voorstel om bij te tekenen. De Italiaanse topclubs volgen deze situatie met argusogen. Juventus toonde onlangs al belangstelling en ook Internazionale volgt de twintigjarige jeugdinternational van Oranje. Volgens VI is er al een gesprek geweest met Erkan Alkan, de zaakwaarnemer van Chong.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws