'Milan wil geld verdienen aan Rodríguez, definitieve deal of huur met afkoopsom'

'Milan wil geld verdienen aan Rodríguez, definitieve deal of huur met afkoopsom'

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 07:14wo 15-01-2020 om 07:14

Laatste update: woensdag 15 januari 2020 om 11:41wo 15-01-2020 om 11:41

Verschillende Nederlandse media meldden dinsdag dat een PSV-delegatie de reis naar Milaan heeft gemaakt om de gesprekken met AC Milan te openen. De Italiaanse club wil meewerken aan een transfer van de Zwitserse linksback Ricardo Rodríguez.

Dat laat ook de doorgaans betrouwbare journalist Gianluca Di Marzio van Sky Sports Italia weten. Hij geeft aan dat het een kwestie van tijd is voordat PSV en Milan het eens gaan worden over de financiële afwikkeling van de transfer. Milan heeft de voorwaarden op tafel gelegd en het is aan PSV of ze hiermee akkoord gaan. Bij de gesprekken tussen de clubs was ook de zaakwaarnemer van Rodríguez aanwezig.

De gesprekken van maandag waren positief, zo weet Di Marzio. Milan wil alleen akkoord gaan met een definitieve deal in januari of een lening met een verplichte optie tot koop van zes miljoen euro. De Italiaanse club wil dus sowieso geld verdienen aan Rodríguez. Het is nu aan de vertegenwoordigers van PSV om de voorwaarden intern door te spreken en om te bekijken of de transfer financieel haalbaar is.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws