BILD: Bayern heeft alleen rechtsback nodig en richt 'Fokus' op Parijs

BILD: Bayern heeft alleen rechtsback nodig en richt 'Fokus' op Parijs

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 18:59wo 15-01-2020 om 18:59

Thomas Meunier zou Paris Saint-Germain in januari kunnen verrruilen voor Bayern München. Volgens BILD is de 28-jarige rechtsback van De Rode Duivels 'im Fokus' van de regerend Bundesliga-kampioen.

Sinds Hans-Dieter Flick het stokje van Niko Kovac heeft overgenomen, is Joshua Kimmich van de verdediging naar het middenveld verhuisd. Na die 'transfer' staat het aantrekken van een nieuwe rechtsback hoog op het prioriteitenlijstje van Der Rekordmeister. Meunier geldt volgens BILD als een aantrekkelijke én betaalbare optie: de Waal loopt over een half jaar uit zijn contract bij PSG.

Meer transfervuurwerk aan de Säbener Strasse lijkt niet verwacht te hoeven worden. Bayern haalde vooralsnog niemand en lijkt ook de selecctie intact te willen houden. Ook de 31-jarige Jerôme Boateng zal naar alle waarschijnlijkheid binnenboord blijven: de centrale verdediger begon het seizoen als bankzitter en is al meerdere malen in verband gebracht met een transfer, maar zal volgens BILD in ieder geval het seizoen afmaken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat de Bundesliga-hegemonie van Bayern dit seizoen doorbroken worden?

(448 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws