NAC-nieuws onaangename verrassing: 'Voor niemand fijn dat het zo gebracht wordt'

NAC-nieuws onaangename verrassing: 'Voor niemand fijn dat het zo gebracht wordt'

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 08:58vr 17-01-2020 om 08:58

Laatste update: vrijdag 17 januari 2020 om 10:03vr 17-01-2020 om 10:03

Willem Weijs zal NAC Breda vrijdagavond voor de tweede en vermoedelijk voor de laatste keer onder zijn hoede hebben. De jeugdtrainer stapte op interimbasis in na het ontslag van hoofdtrainer Ruud Brood en moet nu vermoedelijk plaatsmaken voor Kees van Wonderen.

Weijs was aanvankelijk verrast toen hij voor het eerst met de naam van Van Wonderen geconfronteerd werd, maar zal na het weekend worden betrokken bij de gesprekken met de kandidaat-trainers in het Rat Verlegh Stadion. "Met de directie heb ik een gesprek gehad, maar zij zijn niet op namen ingegaan. Ik vind het fijn dat de directie mij bij dit traject gaat betrekken", laat hij weten aan BN DeStem. "Dat dit nu dan zo gebracht wordt, dat is voor niemand fijn denk ik", vertelt hij over het voor hem verrassende Van Wonderen-nieuws.

De pas 32-jarige oefenmeester zal tegen Jong AZ nog eindverantwoordelijke zijn en stond afgelopen week op het trainingsveld: dat gold niet voor de zomerse aanwinsten Andrija Filipovic en Boris Kudimbana, die mogen vertrekken en individueel trainen. "Dat is op directieniveau bepaald", benadrukt Weijs. "Met beide jongens heb ik een goede band, maar ik dien nu het belang van de club en als die beslissing wordt genomen, conformeer ik mij daaraan. Dat is vrij logisch, maar niet leuk."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Van Wonderen de juiste man voor NAC?

(1391 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws