'Amerikanen wachten nog steeds op kamp-Pereiro: ultimatum van Nijkamp'

'Amerikanen wachten nog steeds op kamp-Pereiro: ultimatum van Nijkamp'

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 09:13vr 17-01-2020 om 09:13

Laatste update: vrijdag 17 januari 2020 om 09:52vr 17-01-2020 om 09:52

FC Cincinnati-directeur Gerard Nijkamp heeft het kamp-Gastón Pereiro een ultimatum gesteld. De Major League Soccer-club is al rond met PSV, maar moet nog een akkoord zien te bereiken met de 24-jarige linkspoot en diens zaakwaarnemer Paco Casal.

De Uruguayanen hebben nog twee dagen om de plooien met FC Cincinnati alsnog glad te strijken, weet het Amerikaanse Extra Time te melden. De hekkensluiter van de vorige Eastern Conference-jaargang begint op 1 maart aan het nieuwe MLS-seizoen en wil zo snel mogelijk een nummer tien aan de selectie toevoegen: wanneer Pereiro en Casal zich niet spoedig melden, zullen Nijkamp en de zijnen doorschakelen.

De sportieve toekomst van Pereiro is nu al meerdere malen onderwerp van gesprek in Eindhoven en omstreken. De linkspoot loopt uit zijn contract en Casal leek aan te sturen op een transfervrij PSV-vertrek. Een winterse transfer behoort echter ook tot de mogelijkheden: Aston Villa zou Pereiro eveneens volgen, maar volgens Voetbal International is de vermeende interesse vanuit Engeland een staaltje 'transferpoker' van de belangenbehartiger.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Verwacht jij dat Pereiro deze winter nog vertrekt bij PSV?

(1058 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws