Babel gaat 'belangrijk zijn' voor Ajax: 'Gaan zondag zeker goals vallen'

Babel gaat 'belangrijk zijn' voor Ajax: 'Gaan zondag zeker goals vallen'

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 16:51vr 17-01-2020 om 16:51

Laatste update: vrijdag 17 januari 2020 om 17:58vr 17-01-2020 om 17:58

Quincy Promes is na zijn kuitblessure, waardoor hij het einde van de eerste seizoenshelft miste, weer helemaal terug bij Ajax. Hij heeft het gevoel dat hij beter is geworden dan voor zijn blessure en juicht de komst van Ryan Babel naar Amsterdam toe.

"Ik train weer volledig mee, een tijdje al", begint Promes in gesprek met AT5. "Ik ben beter dan de oude. Als je geblesseerd bent heb je de tijd om andere aspecten te trainen. Ik heb heel veel aandacht besteed aan die kuit, de spieren daaromheen heb ik keihard getraind. Die zijn flink sterker geworden dan voorheen."

De vleugelaanvaller heeft vertrouwen in de tweede seizoenshelft en is daarnaast blij met de komst van Babel. "Ik denk dat we voldoende kwaliteiten hebben in de groep, Ryan is erbij. We hebben genoeg kwaliteiten en ik denk dat er zondag zeker goals voor ons gaan vallen." Promes kende Babel al langer en vindt het een goede zaak dat hij de Ajax-selectie komt versterken. "Hij gaat heel belangrijk zijn voor het team, met goals en assists waar hij bekend om staat. Hij brengt een stukje ervaring, ook buiten het spel."

Ajax hervat de Eredivisie aankomende zondag met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Er wordt om 14:30 uur afgetrapt in de Johan Cruijff ArenA.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws