Oorlogstaal van Te Wierik na 'fake news': Iedere keer moet je je maar verdedigen

Oorlogstaal van Te Wierik na 'fake news': "Iedere keer moet je je maar verdedigen"

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 19:53vr 17-01-2020 om 19:53

Laatste update: vrijdag 17 januari 2020 om 20:20vr 17-01-2020 om 20:20

Mike te Wierik is tegenover RTV Noord uitgebreider ingegaan op de geruchten rondom hem en FC Twente. Volgens De Telegraaf vertrekt de verdediger aan het einde seizoen bij FC Groningen voor een avontuur in de Grolsch Veste, maar daar klopt niets van, zegt hij zelf.

"Ik zou niet weten waar het vandaan komt, maar de bronnen van die berichten zijn erg slecht", reageerde Te Wierik al tegenover TC Tubantia. Hij stond vrijdag ook RTV Noord te woord. "Wat Tubantia vanmorgen (vrijdag, red.) heeft geschreven is waar: dat er niets van waar is. Volgens mij heeft Twente dat ook bevestigd, dus ik weet niet waar ze het vandaan hebben gehaald."

"Uit de duim gezogen? Daar lijkt het wel op, ja. Ik heb werkelijk waar geen idee. Ik ben wel een beetje klaar met dat gezeik, want het gaat nergens over. Als het wel zo was had ik het ook gezegd, maar er is gewoon niets", zegt Te Wierik. "Iedere keer moet je je maar verdedigen. Op een gegeven moment is het een keer klaar. We gaan zien wat er wel gaat gebeuren. Het kan alle kanten op."

Groningen wil Te Wierik langer binnenboord houden. "Ze hebben mij een aanbieding gedaan. Dat is het. We gaan het zien." RTV Noord vraagt Te Wierik of hij de aanbieding geweigerd heeft. "Anders had ik m'n handtekening wel gezet en was het rond", lacht hij. "Nee, dat klopt. Dat is de stand van zaken."

"We houden alle opties open. We gaan zien wat er wel gaat gebeuren. Ik kan nu al speculeren, maar daar heeft niemand wat aan. We denken er rustig over na. Ik heb het er met m'n ouders en m'n vriendin. M'n vriendin heeft ook een mening. Dat is ook belangrijk. Uiteindelijk ga ik de keuze maken. Wat het wordt zullen we dan wel zien."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws