Te Wierik reageert fel op FC Twente-nieuws van Telegraaf: 'Erg slechte bronnen'

Te Wierik reageert fel op FC Twente-nieuws van Telegraaf: 'Erg slechte bronnen'

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 09:33vr 17-01-2020 om 09:33

Mike te Wierik heeft met verbazing kennisgenomen van de transfergeruchten rondom zijn persoon. De Telegraaf meldde donderdagavond laat dat de 27-jarige Tukker hard op weg is om FC Groningen te verruilen voor FC Twente.

De voormalig Heraclied is aan het einde van het seizoen transfervrij en FC Twente zou daarvan profiteren: volgens De Telegraaf zijn de onderhandelingen tussen beide partijen 'in een vergevorderd stadium' en heeft Te Wierik zijn ploeggenoten van FC Groningen al op de hoogte gebracht. FC Twente doet de berichtgeving echter af als 'fake news' en ook de hoofdrolspeler zelf ontkent dit ten stelligste.

Te Wierik erkent dat FC Twente contact heeft gehad met zijn zaakwaarnemer, maar benadrukt dat er verder niets speelt. "Ik zou niet weten waar het vandaan komt, maar de bronnen van die berichten zijn erg slecht", laat hij weten aan TC/Tubantia. FC Groningen opent de tweede seizoenshelft tegen uitgerekend FC Twente, maar de verdediger uit Hengevelde heeft geen boodschap aan mogelijke sentimenten rondom zijn persoon. "Ik wil gewoon voetballen nu, ik ben wel klaar met al dat gezeur."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws