Smeets-loos Sparta wil stunten in Johan Cruijff Arena: 'Beide scenario's denkbaar'

Smeets-loos Sparta wil stunten in Johan Cruijff Arena: 'Beide scenario's denkbaar'

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 10:20za 18-01-2020 om 10:20

Henk Fraser gaat zondag met zijn Sparta op bezoek in de Johan Cruijff ArenA voor de competitiehervatting tegen Ajax. De trainer van de Rotterdammers maakt zich geen illusies.

Sparta beleeft al met al een prima seizoen en daar kan een mooi hoofdstuk aan worden bijgeschreven komende zondag, wanneer de mannen van Fraser een bezoekje brengen aan de hoofdstad. In gesprek met Algemeen Dagblad wil de trainer zich vooralsnog geen illusies maken. "Eens in de honderd jaar win je er als kleinere club, eens in de tien jaar loop je er tegen een dreun op. Beide scenario's zijn dus denkbaar. Niets is onmogelijk."

Ondanks de 'David tegen Goliat-situatie' wil Fraser niks weten van een makkelijke middag voor Ajax. "We beseffen dat het lastig zal worden. Hoe dan ook: we zullen onze huid duur verkopen", klinkt hij strijdbaar. Fraser zal het zeer waarschijnlijk in Amsterdam moeten stellen zonder de motor van het elftal, Bryan Smeets. De vice-aanvoerder kampt sinds het winterse trainingskamp in Spanje met hamstringklachten. Mohamed Rayhi vervangt hem naar alle waarschijnlijkheid.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws