'Zeurende' Advocaat reageert op kritiek van Derksen: Dat vind ik geen zeuren

'Zeurende' Advocaat reageert op kritiek van Derksen: "Dat vind ik geen zeuren"

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 19:31za 18-01-2020 om 19:31

Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft gereageerd op de kritiek van Johan Derksen. De Kleine Generaal 'zeurt' naar de smaak van Derksen te veel om versterkingen.

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen werden de teksten van Derksen aangehaald door FOX Sports-verslaggever en Veronica Inside-collega Hans Kraay junior. "Dat vind ik geen zeuren. Ze (de Feyenoord-directie, red.) vragen naar mijn mening over het elftal. En ik geef mijn mening", aldus Advocaat. "We komen iets tekort in de spits en we komen iets tekort op het middenveld."

De Feyenoord-trainer ontkent dan ook dat hij eisen heeft gesteld over winterse transfers. "We praten met elkaar, dat heeft niets met eisen te maken. Of ik niets geëist heb en er niets is beloofd? Ja. We hebben bij elkaar gezeten en dat was een goed gesprek." Met name voorin hoopt Advocaat op nieuwe aanwas. "We moeten iets doen, want we vallen steeds terug in hetzelfde stramien: als Nicolai Jörgensen wegvalt, moet er een buitenspeler naar binnen. Nou, dat vonden ze ook.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Feyenoord dit seizoen Europees voetbal halen?

(3483 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws