Derksen haalt uit: 'De leiding van Feyenoord wordt doodmoe van Dick Advocaat'

Derksen haalt uit: 'De leiding van Feyenoord wordt doodmoe van Dick Advocaat'

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 13:34vr 17-01-2020 om 13:34

Laatste update: vrijdag 17 januari 2020 om 14:33vr 17-01-2020 om 14:33

Johan Derksen heeft geen goed woord over voor het gedrag van Dick Advocaat bij Feyenoord. De trainer wil koste wat kost versterkingen hebben, maar de Rotterdamse club heeft volgens de Veronica Inside-analist geen cent te makken.

"Ik kan me voorstellen dat de leiding van Feyenoord doodmoe wordt van Dick Advocaat, want hij blijft maar zeuren om versterkingen", zegt Derksen voor de camera van Veronica Inside. "Dick is een uitstekende interim-trainer, maar hij weet wat de selectie is en weet ook dat er geen geld is bij Feyenoord."

"Dan presteert hij écht naar behoren, want hij heeft meer punten gehaald dan ik gedacht had. Maar dan gaat hij tóch weer zeuren, zeuren, zeuren over nieuwe spelers, terwijl hij weet dat er geen geld is. Als leiding van Feyenoord zou ik zeggen: de afspraken zijn duidelijk, ga nou niet als een kleuter zitten jengelen om een ijsje, want we hebben hebben geen geld voor een ijsje."

Derksen vindt Advocaat een 'wereldkerel'. "Maar hij wil zo graag winnen dat hij altijd blijft zeuren om versterkingen. Ga eens bij de jeugd kijken en maak die spelers beter. Steek dáár je energie in. Maar daar heeft Dick geen zin in. Hij wil winnen, want het moet op zijn conto worden bijgeschreven. Hij is trainer voor Dick Advocaat en niet voor Feyenoord."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws