Faber hoopt op 'heel goede linksback' bij PSV: Een welkome versterking

Faber hoopt op 'heel goede linksback' bij PSV: "Een welkome versterking"

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 15:15zo 19-01-2020 om 15:15

Laatste update: zondag 19 januari 2020 om 15:17zo 19-01-2020 om 15:17

Ernest Faber ziet Ricardo Rodríguez graag naar PSV komen. De club kan nog wel een linksback gebruiken en de Zwitserse international van AC Milan staat hoog op de lijst, maar het realiseren van de transfer is allesbehalve eenvoudig.

"Iedere goede voetballer is wenselijk. Het is een heel goede linksback", zegt Faber over Rodríguez voor de camera van FOX Sports. "Het zou mooi zijn, een welkome versterking. Ook qua karakter en persoonlijkheid. Ik moet even afwachten. Het is niet anders."

Olivier Boscagli speelde zondag tegen VVV-Venlo op de linksbackpositie, waar de zwakke plek van PSV ligt. "Boscagli speelde best een redelijke wedstrijd, maar op één moment was hij het overzicht kwijt", doelt Faber op het penaltymoment.

"Ik vind best dat hij het aardig gedaan heeft, maar als verdediger word je vooral getoetst op betrouwbaarheid. Helaas maakte hij een foutje. Als je daar iemand hebt staan die daar van nature speelt, is het wat makkelijker. Dan is hij (Rodríguez, red.) ook wenselijk. Maar je moet bij John de Jong zijn."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws