'PSV nog altijd niet kansloos: Rodríguez nog niet akkoord met Fenerbahçe'

'PSV nog altijd niet kansloos: Rodríguez nog niet akkoord met Fenerbahçe'

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 00:04vr 17-01-2020 om 00:04

Laatste update: vrijdag 17 januari 2020 om 00:07vr 17-01-2020 om 00:07

PSV geeft de strijd om de handtekening van Ricardo Rodríguez nog niet op. Woensdag gingen er geruchten rond dat de linksback van AC Milan een persoonlijk akkoord had bereikt met Fenerbahçe, maar dit blijkt niet op waarheid te berusten.

Dat weet het Eindhovens Dagblad in ieder geval te melden. Rodríguez en zijn zaakwaarnemer zijn nog steeds met PSV in gesprek en lieten weten dat er nog helemaal geen zekerheid is over een eventuele overstap naar Turkije. Voornamelijk de financiële beperkingen van Fenerbahçe lijken roet in het eten te gooien voor de Turkse club.

PSV is druk in overleg met AC Milan om een acceptabele transfersom overeen te komen. Er wordt gezocht naar structuren om Rodríguez te kunnen betalen en volgens het Eindhovens Dagblad komt PSV er wel uit met Milan. Een huurperiode lijkt voor de hand te liggen, maar Milan wil graag geld zien voor de Zwitser. Daarnaast is het salaris van Rodríguez voor Eredivisie-begrippen zeer fors. Of dat voor PSV betaalbaar is valt nog niet te zeggen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws