'Fenerbahçe komt met eindsprint en dreigt PSV af te troeven in Rodríguez-strijd'

'Fenerbahçe komt met eindsprint en dreigt PSV af te troeven in Rodríguez-strijd'

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 07:10do 16-01-2020 om 07:10

Laatste update: donderdag 16 januari 2020 om 09:46do 16-01-2020 om 09:46

PSV is de laatste weken druk bezig om Ricardo Rodríguez naar Eindhoven te halen, maar lijkt op het laatste moment ingehaald te worden door Fenerbahçe. Technisch manager John de Jong van de Eindhovenaren is nog vol vertrouwen en denkt dat een deal mogelijk is.

De Jong en zijn entourage keerden dinsdag terug naar Eindhoven, nadat er verschillende gesprekken waren gevoerd met een delegatie van AC Milan en de zaakwaarnemer van Rodríguez. Daar hielden de beleidsbepalers van PSV een goed gevoel aan over, zo weet het Eindhovens Dagblad. De club heeft dan ook nog steeds het volste vertrouwen dat een overeenkomst mogelijk is.

Verschillende Italiaanse media meldden woensdagavond dat Rodríguez al akkoord is met een miljoenensalaris bij Fenerbahçe, hetgeen de aspiraties van PSV een flinke knauw zou geven. De Zwitser kan in Turkije vier miljoen euro per jaar gaan verdienen. PSV lijkt niet van plan om zo'n hoog jaarsalaris aan te bieden.

Mocht PSV achter het net vissen dan is het mogelijk dat Nick Viergever in de tweede seizoenshelft als linksback gaat spelen. De Jong gaf eerder al aan dat het mogelijk is dat PSV met dezelfde selectie verder gaat, omdat hij van mening is dat er meer uit de kwaliteiten van de huidige spelers te halen valt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws