FC Cincinatti is het zat en zet streep door transfer van Pereiro

FC Cincinatti is het zat en zet streep door transfer van Pereiro

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 20:31ma 20-01-2020 om 20:31

Gastón Pereiro vertrekt definitief niet naar FC Cincinatti. De Amerikaanse club is het getreuzel van zaakwaarnemer Paco Casal helemaal zat en heeft een streep door de deal gezet.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Technisch directeur Gerard Nijkamp van Cincinatti maakte Pereiro en Casal al duidelijk dat er binnen 24 uur gereageerd moest worden op het aanbod, anders zou hij de stekker eruit trekken. Dat Pereiro en Casal niet in zouden gaan op het aanbod van Nijkamp was te verwachten. De speler stond maandag namelijk 'gewoon' op het trainingsveld van PSV.

De entourage van de Uruguyaan had tot maandagavond 18.00 uur Nederlandse tijd om te reageren op de aanbieding uit Amerika. Het ED meldt dat Nijkamp 'voorlopig' een streep door de deal zet. "Wij gaan nu andere opties onderzoeken", laat Nijkamp in een reactie aan het Eindhovens Dagblad weten.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Casal en Pereiro een transfer laten klappen. De speler kon afgelopen zomer voor vijftien miljoen euro naar Spartak Moskou, maar naar verluidt kwam Casal steeds met nieuwe eisen. Uiteindelijk ging de transfer niet door en zag PSV vijftien miljoen euro in rook opgaan. De verwachting is dat Pereiro het seizoen afmaakt in Eindhoven en daarna transfervrij vertrekt, tenzij er in de laatste dagen van de transferperiode nog iets gebeurt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws