Mbappé: 'Dan praat iedereen over Real Madrid en dat is niet goed voor PSG'

Mbappé: 'Dan praat iedereen over Real Madrid en dat is niet goed voor PSG'

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 09:32di 21-01-2020 om 09:32

Kylian Mbappé wil niet ingaan op de vermeende interesse van Real Madrid. Het 21-jarige megatalent richt zich nu volledig op Paris Saint-Germain, maar houdt zijn opties voor de zomer open.

De Spaanse grootmacht wordt al tijden gelinkt aan de Franse international. "Iedereen praat erover, dat deed ik ook toen ik jonger was", vertelt Mbappé aan de BBC. "Maar nu ben ik een speler en ik weet dat dit niet het moment is. Het is januari, een periode waarin veel geld wordt uitgegeven. Stel je voor dat ik antwoord geef en iets zeg. Daar zal iedereen over praten en dat is niet goed voor PSG."

"Ik ben speler van PSG en richt mij voor honderd procent op de club", vervolgt Mbappé. "Ik wil de club helpen groeien en veel prijzen winnen, dus is het niet goed om nu over mijn toekomst te praten. Ik denk aan de club, omdat de club mij erg geholpen heeft. Ik was achttien jaar toen ik hier kwam. Ik was een talent, maar ik was geen superster. Dat ben ik nu wel, dankzij PSG en het Franse team."

De pijlsnelle aanvaller benadrukt dat hij gefocust moet blijven op PSG. "Daarna, aan het einde van het seizoen, zien we wel weer", aldus Mbappé. "Maar nu richt ik mij op mijn spel." Hij heeft een contract tot medio 2022 in Parijs.

Poll

Waar zie jij de toekomst van Mbappé?

(5570 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws