Spakenburg rekent op stunt tegen Ajax en gaat pas ná strafschoppen naar huis

Spakenburg rekent op stunt tegen Ajax en gaat pas ná strafschoppen naar huis

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 21:29di 21-01-2020 om 21:29

Laatste update: dinsdag 21 januari 2020 om 21:43di 21-01-2020 om 21:43

De amateurs van Spakenburg zijn vol vertrouwen voor de bekerwedstrijd tegen Ajax in de Johan Cruijff Arena. De Tweede Divisionist rekent niet op een afstraffing en rekent er stiekem op dat het laat wordt.

Spakenburg maakt op de clubsite de vertrektijden bekend, waardoor supporters en sponsoren precies weten hoe laat ze aanwezig moeten zijn op Sportpark De Westmaat. Dat is niet gek, maar Spakenburg is absoluut niet van plan om vroeg huiswaarts te keren. 

'De bussen wachten op niemand, ben je te laat dan zijn er enkele plekken beschikbaar in de laatste bus (25). Na de strafschoppen direct naar de bussen, ook dan wordt er op niemand gewacht', schrijft de club, waarschijnlijk met een knipoog.

Over en weer wordt er gedold tussen Spakenburg en Ajax. 'Doe ons maar 30 busplekken. Het liefst voor de deur. Lukt dat?', reageert de amateurclub op het verzoek van de Johan Cruijff Arena om alvast een parkeerplaats te reserven. Daar kan men in Amsterdam wel om lachen. 'Zolang jullie de bus maar niet voor de goal parkeren.'

Ajax en Spakenburg nemen het woensdagavond op in een uitverkochte Johan Cruijff Arena.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws