Twente 'probeerde het elke transferperiode' bij Lang: 'Ik voel me al thuis'

Twente 'probeerde het elke transferperiode' bij Lang: 'Ik voel me al thuis'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 13:09wo 22-01-2020 om 13:09

Laatste update: woensdag 22 januari 2020 om 14:36wo 22-01-2020 om 14:36

Noa Lang kan zondag op bezoek bij PSV zijn debuut maken voor FC Twente. De Tukkers hadden al langere tijd interesse in Lang en deze transferperiode kwam het dan toch van een transfer.

Twente huurt Lang de rest van het seizoen van Ajax, maar klopte in de zomer ook al aan bij de buitenspeler. Nu de Amsterdammers zich op huurbasis versterkten met Ryan Babel mocht Lang de hoofdstad tijdelijk verlaten. "En Twente had zich alweer gemeld. Zij probeerden het gewoon elke transferperiode weer. Het voelde voor mij zo goed, dat ik hiernaartoe ben gekomen. Ik voel me al thuis", aldus Lang op de website van zijn nieuwe werkgever.

Lang kan niet wachten om zijn debuut te maken voor Twente en laat de supporters alvast weten wat ze van hem kunnen verwachten. "Dat ik creativiteit en scorend vermogen ga brengen in de ploeg. Ik wil gewoon veel assists geven en echt mijn steentje bijdragen aan succes met Twente."

Dat scoren in de Grolsch Veste hem aardig afgaat, bevestigde de huurling voor de winterstop al. Vanwege de blessuregolf in de Ajax-aanval mocht Lang in de basis beginnen op bezoek bij Twente en de jongeling maakte direct een hattrick in de met 2-5 gewonnen wedstrijd. Lang is momenteel nog niet helemaal fit maar werkt naar eigen zeggen hard om zondag zijn debuut voor Twente te kunnen maken. 

Poll

Wordt de verhuurperiode aan FC Twente van Noa Lang een succes?

(3256 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws