'Ik ging een paar keer iets te vroeg, maar soms moet je een beetje geluk hebben'

'Ik ging een paar keer iets te vroeg, maar soms moet je een beetje geluk hebben'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 07:27do 23-01-2020 om 07:27

Laatste update: donderdag 23 januari 2020 om 07:40do 23-01-2020 om 07:40

Warner Hahn ontpopte zich woensdagavond tot de held van sc Heerenveen. De doelman stopte in de beslissende penaltyreeks een strafschop en hielp zijn ploeg ten koste van Willem II aan een plekje in de kwartfinale van de KNVB Beker.

"Het was een lastige wedstrijd, we begonnen slecht. Slordig aan de bal, heel erg zoekende", opent de keeper na afloop voor de camera van FOX Sports. "Naarmate de tweede helft vorderde werd het echt een bekerwedstrijd. Veel duels, veel strijd, veel overtredingen. Slechte momenten, goede momenten."

Uiteindelijk kwamen Heerenveen en Willem II ook na verlenging niet verder dan een gelijke stand (2-2) en dus kwam het aan op strafschoppen. Met een gestopte penalty was Hahn belangrijk voor zijn ploeg. "Ja, prima toch? Goed gepakt", reageert Hahn op de beelden van zijn gestopte strafschop.

"Je weet dat er nu wel wat extra druk op staat. In de wedstrijd kun je misschien nog wat corrigeren en dat kan nu niet meer", vervolgt Hahn over de beslissende penaltyreeks. "Ik heb niets te verliezen, voor die jongens is het echt een stuk lastiger vanaf elf meter. Ik probeer me zo groot mogelijk te maken als ze aan komen lopen. En dan eigenlijk zo lang mogelijk te wachten. Ik ging een paar keer wel iets te vroeg, maar soms moet je een beetje geluk hebben."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws