Van Wonderen 'had echt zin' in NAC-avontuur: 'Kiezen voor iemand die anders is'

Van Wonderen 'had echt zin' in NAC-avontuur: 'Kiezen voor iemand die anders is'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 21:27do 23-01-2020 om 21:27

Laatste update: donderdag 23 januari 2020 om 21:30do 23-01-2020 om 21:30

Kees van Wonderen voerde meerdere gesprekken met NAC Breda om hoofdtrainer te worden in Brabant, maar uiteindelijk koos de club ervoor om hem niet aan te stellen.

FOX Sports-verslaggever Jan Joost van Gangelen vertelt voor de camera dat hij belde met Van Wonderen, die een dienstverband in Breda wel leek te zien zitten. "Ik zeg Kees hou zit dat nou, is het afgeketst? Ja, zegt hij. We hebben weel gesprekken gehad, leuke gesprekken ook gehad. Ik had er wel zin in, vond het echt een uitdaging", zo werd Van Wonderen geciteerd door Van Gangelen.

Toch gaat NAC niet in zee met Van Wonderen. "We kiezen voor iemand die anders is, die misschien wat meer complementair is aan Willem Weijs (de huidige interim-trainer van NAC, red.) En jij lijkt misschien wel juist eigenlijk wel op hem", zou Van Wonderen te horen hebben gekregen van de club.

Van Wonderen weet dat er één andere kandidaat is om de opvolger te worden van de op oudejaarsdag ontslagen Ruud Brood, al kent hij de naam van die kandidaat niet. Van Gangelen lijkt echter meer te weten. "Ik denk dat NAC voor de goedkoopste en meest logische oplossing gaat. Dat betekent dat Willem Weijs gewoon de interim blijft en dat ze Eric Hellemons, die stond al eerder aan het roer bij NAC, gewoon daar naast zetten. En dan is het eigenlijk simpelweg gewoon opgelost", zo denkt Van Gangelen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws