Van de Kerkhof roept om PSV-ontslag: 'Hij moet zijn conclusies trekken'

Van de Kerkhof roept om PSV-ontslag: 'Hij moet zijn conclusies trekken'

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 11:25vr 24-01-2020 om 11:25

René van de Kerkhof weet niet meer wat hij met PSV aanmoet. Donderdag vergooiden de Eindhovenaren de laatste kans op een prijs door met 2-0 van NAC Breda te verliezen in de beker.

René wijst een schuldige aan voor het rampzalige seizoen bij PSV. Hij vindt dat technisch manager John de Jong moet opstappen. "Er is er maar een die zich dit moet aantrekken en dat is John de Jong", zegt René in gesprek met Omroep Brabant. "Hij krijgt het niet op de rit."

"Het is géén moeilijk gegeven! De Jong moet gewoon zijn conclusies trekken. Hij heeft slechte spelers naar PSV gehaald. Dit is PSV-onwaardig. Dan moet hij gewoon de eer aan zichzelf houden. Maar het zijn allemaal egootjes die daar zitten...", vervolgt René, die het transferbeleid van PSV belabberd vindt. 

"De spelers die John de Jong heeft gehaald, zijn allemaal een beetje B-keus. Dadelijk ontstaat er een probleem. Als PSV play-offs moet spelen en daarin Europees voetbal misloopt, is er een grote kans dat de spelers die je wil halen niet willen komen omdat ze hier geen Europees voetbal kunnen spelen", besluit een furieuze Van de Kerkhof. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

Moet De Jong opstappen?

Ja
90%
Nee
10%
(7592 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws