Stevens maakt Van Marwijk met de grond gelijk: 'Gaat fout bij PSV door hen'

Stevens maakt Van Marwijk met de grond gelijk: 'Gaat fout bij PSV door hen'

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 18:30vr 24-01-2020 om 18:30

Laatste update: vrijdag 24 januari 2020 om 18:46vr 24-01-2020 om 18:46

Huub Stevens haalt keihard uit naar voormalig PSV-adviseur Bert van Marwijk. De 66-jarige Limburger zag tot zijn verbazing dat de ex-bondscoach het bij Rondo opnam voor schoonzoon Mark van Bommel en afrekende met het beleid van de Eindhovense club.

Stevens legt de schuld juist voor een groot deel bij de ontslagen trainer én Van Marwijk. Hij ontziet technisch manager John de Jong en algemeen directeur Toon Gerbrands. "De basis waardoor het nu fout gaat, is door anderen gelegd. De technische staf van voorheen", zegt de voormalig trainer tegen Omroep Brabant.

Stevens richt zijn pijlen nadrukkelijk op Van Marwijk. "Ik heb ook gezegd: een jonge trainer mag fouten maken. Maar dan heb je nog altijd een adviseur, die daar af en toe eens is. Die moet dan behulpzaam zijn. Als ik dan hoor dat diezelfde adviseur uitkraamt dat er spelers gehaald zijn waar Van Bommel niets van wist…. Zij hebben toch ook enkele spelers gehaald uit Australië, waar ze trainer waren?"

"Ik vond dat niet sterk van de persoon die in een televisie-uitzending zoiets gaat roepen", vervolgt Stevens. "En nog veel erger vind ik dat niemand aan die tafel een weerwoord had. We kunnen nu allemaal wel schelden op De Jong of Gerbrands of wie dan ook. Maar PSV moet eruit komen. En geloof me: als een trainer een speler niet wil, dan komt een speler niet."

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws