ED: Rodríguez en Ouwejan lijken niet haalbaar voor PSV, weinig alternatieven

ED: Rodríguez en Ouwejan lijken niet haalbaar voor PSV, weinig alternatieven

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 19:19za 25-01-2020 om 19:19

Voor PSV begint de tijd te dringen in de zoektocht naar een linksback. De kans op het binnenhalen van Ricardo Rodríguez lijkt verkeken en ook een transfer van Thomas Ouwejan dreigt een moeilijk verhaal te worden.

De Eindhovenaren waren wekenlang bezig met Rodríguez, maar de kans op een deal met de AC Milan-back 'wordt inmiddels als erg klein ingeschat', meldt het Eindhovens Dagblad. Het medium bevestigt dat PSV ook Ouwejan op het oog heeft, zoals Hans Kraay junior zaterdag al meldde voorafgaand aan sc Heerenveen-AZ. De PSV-directie heeft contact gehad met de collega's uit Alkmaar: Ouwejan zag een transfer naar Eindhoven wel zitten, maar AZ weigert mee te werken.

De kans is aanwezig dat er uiteindelijk helemaal geen linksback naar PSV komt. De Eindhovenaren zoeken naar alternatieven, die echter schaars lijken tijdens de huidige transferperiode. PSV wil bovendien geen paniekaankopen doen, aldus het ED.

De linksbackpositie is dit seizoen één van de grootste zorgenkindjes bij PSV. Michal Sadílek en Olivier Boscagli hebben hem al ingevuld en Toni Lato is tijdens de winterstop vertrokken, zonder zijn Eredivisie-debuut te maken.

Poll

Zou Ouwejan dé oplossing zijn voor PSV's linksbackprobleem?

(4354 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws