Kraay jr.: PSV op fors lijstje Ouwejan-gegadigden, AZ wil geen Eredivisie-deal

Kraay jr.: PSV op fors lijstje Ouwejan-gegadigden, AZ wil geen Eredivisie-deal

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 18:46za 25-01-2020 om 18:46

Een indrukwekkend rijtje clubs volgt de verrichtingen van Thomas Ouwejan, weet Hans Kraay junior zaterdagavond te melden vanuit Heerenveen. De linksback van AZ – dat een uitwedstrijd speelt in het Abe Lenstra Stadion – mag voorlopig echter niet weg van de Alkmaarders.

Ouwejan was de voorbije twee seizoenen de vaste linksachter van AZ, maar is inmiddels in de hiërarchie voorbijgestreefd door Owen Wijndal. Kraay junior sprak zaterdagavond met Ouwejan en deelde zijn bevindingen voor de FOX Sports-camera. "Vitesse wil hem hebben, FC Utrecht wil hem hebben, Heracles wil hem hebben, PSV willen hem hebben. Maar AZ laat hem niet naar een Nederlandse club gaan. Ze gaan hem ook niet verhuren."

Een transfer over de grens is wél een optie, aldus Kraay. "Het enige wat zij willen, is dat hij naar het buitenland verhuurd wordt. Er is een Zwitserse club waar hij binnen een paar dagen ja of nee tegen moet zeggen. Alle andere clubs bijten hun tanden stuk op Max Huiberts (de technisch directeur van AZ, red.)."

Ouwejan sprak tegenover De Telegraaf al zijn onvrede uit over zijn huidige situatie. In Heerenveen staat hij overigens wél aan de aftrap, vanwege een schorsing van Wijndal.

Poll

Zou Ouwejan dé oplossing zijn voor PSV's linksbackprobleem?

(4354 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws