Eindhovens Dagblad: PSV kan nog niet voldoen aan salariseisen Rodriguez

Eindhovens Dagblad: PSV kan nog niet voldoen aan salariseisen Rodriguez

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 23:42wo 22-01-2020 om 23:42

Nieuwe ontwikkelingen in de transfersoap rond Ricardo Rodriguez. PSV heeft de 27-jarige linksback van AC Milan een voorstel gedaan, dat nog niet is geaccepteerd.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdagavond. Mogelijk duurt het nog 'dagen' voor een definitief antwoord volgt. PSV kan vooralsnog niet tippen aan de salariseisen van Rodriguez, maar er zou wél een akkoord met Milan in de maak zijn.

PSV wil Rodriguez overnemen van Milan en de Italiaanse club is onder bepaalde voorwaarden bereid mee te werken, zodat de Zwitserse vleugelverdediger van de loonlijst geschrapt kan worden. John de Jong, technisch manager van PSV, ziet het echter niet zitten om het salarishuis op zijn kop te zetten voor Rodriguez.

Mocht Rodriguez niet haalbaar blijken, dan is het afwachten of PSV doorschakelt naar alternatieven. 'Ook is niet bekend of PSV tot de laatste dag van de transferperiode wil wachten op hem', schrijft het ED. In de eerste wedstrijd na de winterstop, thuis tegen VVV-Venlo (1-1), speelde Olivier Boscagli als linksback.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws