Hansie ontfutselt naam van geïnteresseerde club bij Ouwejan: 'Nee, niet Basel'

Hansie ontfutselt naam van geïnteresseerde club bij Ouwejan: 'Nee, niet Basel'

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 20:57za 25-01-2020 om 20:57

FC Zürich heeft zich bij AZ gemeld om Thomas Ouwejan op huurbasis over te nemen. Dat vertelt de linksback na afloop van de wedstrijd tussen SC Heerenveen en AZ, die met 2-1 werd gewonnen door de Alkmaarders. Ouwejan stond in die wedstrijd voor het eerst sinds lange tijd weer eens in de basis.

Door een schorsing van zijn concurrent op linksback, Owen Wijndal, stond Ouwejan weer eens bij de eerste elf spelers op het wedstrijdformulier. De linksback is niet tevreden met zijn rol bij AZ, dat een overgang naar PSV afhoudt. "Dat was wat geweest, ja", verzucht hij na afloop tegenover FOX Sports. "Je weet het nooit, maar de club is duidelijk geweest."

Hans Kraay junior, verslaggever van FOX Sports, weet dat er een Zwitserse club geïnteresseerd is in Ouwejan en probeert de back te ontfutselen om welke club het gaat. "Het is geen Basel, nee. Het is Zürich. Ik moet er nog even over nadenken allemaal. Dan is het ook nog maar de vraag hoe AZ er tegenover staat. Ik wil gewoon spelen, nog zo'n half jaar is voor mij niet de beste optie."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws