Fraser: 'Met alle respect, maar ik moet iemand hebben die Eredivisie-klaar is'

Fraser: 'Met alle respect, maar ik moet iemand hebben die Eredivisie-klaar is'

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 20:58za 25-01-2020 om 20:58

Keuken Kampioen Divisie-sensatie Reda Kharchouch lijkt deze winter niet naar Sparta te gaan verhuizen. De 24-jarige Amsterdammer is tijdens zijn eerste profseizoen al goed voor zestien goals namens Telstar en werd meerdere malen aan De Kasteelheren gelinkt.

Sparta raakte Halil Dervisoglu en Lars Veldwijk kwijt tijdens de winterse transferperiode en haalde Patrick Joosten binnen. De Rotterdammers zochten nóg een aanvallende versterking en keken nadrukkelijk rond in de Keuken Kampioen Divisie: Lassina Traoré blijft voorlopig echter bij Ajax en trainer Henk Fraser is nog niet overtuigd van Kharchouch. "Met alle respect: ik moet wel een speler hebben die direct Eredivisie-klaar is", liet hij voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard weten aan FOX Sports.

Of de goalgetter van Telstar dat predikaat verdient, is volgens de trainer nog maar zeer de vraag. "Daar moet hij nog naartoe groeien", oordeelt Fraser. "Als je ziet waar hij vandaan komt (Derde Divisie-club OFC Oostzaan, red.), dan heeft hij het fantastisch gedaan. Maar nu gaat het om de volgende stap. Daar moet je zo iemand ook tijd voor geven en gunnen."

Poll

Gaan we Kharchouch volgend seizoen in de Eredivisie terugzien?

(1525 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws