Jonker verwacht 'Sparta-doelwit' alleen te verliezen bij 'superaanbieding'

Jonker verwacht 'Sparta-doelwit' alleen te verliezen bij 'superaanbieding'

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 09:55di 21-01-2020 om 09:55

Telstar-trainer Andries Jonker is niet bang voor een vertrek van Reda Kharchouch, die in de belangstelling staat van meerdere clubs. Onlangs zat Sparta al op de tribune voor de 24-jarige spits.

Jonker bevestigt dat er nadrukkelijke belangstelling is voor zijn smaakmaker. "Daar zijn wij van op de hoogte. Ze volgen hem wel, maar tot dusver is er nog niet één club geweest die zich concreet gemeld heeft", zegt hij tegen NH. "Er is nog niemand die de telefoon heeft gepakt. Mensen schrijven en suggereren heel graag, maar er is nog niks aan de hand. Niemand heeft mij nog gebeld."

Kharchouch scoorde 15 keer in 22 wedstrijden. Dat er interesse is verrast Jonker niet, maar de coach heeft goede hoop dat de aanvaller behouden blijft deze maand. "We hebben voor de kerst al gesproken, er zijn meerdere jongens die in de belangstelling staan. Er leeft binnen de groep een gevoel van: Ik investeer nog een half jaar in mezelf en we pakken als team wat er te pakken valt."

Jonker plaatst wel een kanttekening. "Tenzij er een superaanbieding komt die je niet kan laten lopen. Dat is hoe de jongens erin zitten. Dat begrijp ik, ze hebben gelijk." De Witte Leeuwen dreigen in ieder geval Marcus McGuane te verliezen. De middenvelder is op weg naar Nottingham Forest.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws