Lang: 'Beetje andersom in vergelijking met Ajax, voel je in je benen'

Lang: 'Beetje andersom in vergelijking met Ajax, voel je in je benen'

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 23:45zo 26-01-2020 om 23:45

Noa Lang kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn basisdebuut namens FC Twente. De Ajax-huurling had het niet makkelijk in het Philips Stadion, maar zag hoe ploeggenoot Haris Vuckic in de slotfase alsnog een punt tegen de Eindhovenaren veiligstelde.

De vleugelaanvaller ervoer de wedstrijd als 'behoorlijk pittig'. "Veel achter de bal aan moeten lopen, maar ik bekijk het gewoon positief. Een punt gepakt in Eindhoven en ik heb meer inhoud kunnen kweken", liet hij na afloop weten aan Veronica Inside. "Bij Ajax hadden we natuurlijk de hele wedstrijd de bal en lieten we de tegenstander achter de bal aan lopen. Nu was het een beetje andersom: en dat voel je wel in je benen."

Voorafgaand aan de wedstrijd kreeg Lang nog appjes van oude bekenden uit Amsterdam. "Gewoon een paar jongens, die zeiden: succes, doe je ding, doe wat je altijd doet. Niets specifieks over PSV of zo", benadrukte hij met een glimlach. Lang blikte ook alvast vooruit op zondag 2 februari. "Ik baal er eerlijk gezegd wel van dat Ajax punten heeft laten liggen tegen FC Groningen. Maar volgende week PSV-thuis toch? Kunnen ze drie punten pakken. Gaan ze ook doen. Sowieso, haha."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoe gaat PSV-Ajax eindigen?

(1135 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws