'Voormalig NAC-captain druipt af na vastgelopen onderhandelingen met Arsenal'

'Voormalig NAC-captain druipt af na vastgelopen onderhandelingen met Arsenal'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 14:16ma 27-01-2020 om 14:16

Arsenal en Flamengo zijn nog altijd niet akkoord over een transfer van centrale verdediger Pablo Marí. De stopper, in het verleden op huurbasis actief voor NAC Breda, leek dit weekend te gaan tekenen in Londen. Hij is maandag echter teruggevlogen naar Brazilië zonder overeenstemming te bereiken.

Mikel Arteta, trainer van The Gunners, is naarstig op zoek naar defensieve versterking en dacht met Marí zijn eerste aanwinst binnen te hebben. De transfer van de Spaanse stopper is echter nog steeds niet rond. Arsenal wil Marí huren van Flamengo, maar de Braziliaanse club wil alleen praten als het om een definitieve transfer gaat. Dat laat The Telegraph optekenen in Engeland.

De hoofdrolspeler zelf was dit weekend in Londen om zelf tot een akkoord te kunnen komen met Arsenal, maar hij is zonder overeenstemming teruggevlogen naar Brazilië. Dat wil volgens de krant echter niet zeggen dat de deal op losse schroeven staat, maar duidelijk is wel dat de onderhandelingen tussen de twee clubs moeizaam verlopen.

Bij aankomst op het vliegveld in Londen meldde Marí nog dat hij 'blij was voor Arsenal te gaan tekenen'. De Spanjaard werd als speler van Manchester City verhuurd aan NAC en was daar een seizoen lang aanvoerder. Nu is hij alomtegenwoordig in het Flamengo-elftal dat de Copa Libertadores wist te winnen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws