'PSV en Tottenham hervatten gesprekken over Bergwijn: snelle deal verwacht'

'PSV en Tottenham hervatten gesprekken over Bergwijn: snelle deal verwacht'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 17:51ma 27-01-2020 om 17:51

Laatste update: maandag 27 januari 2020 om 18:01ma 27-01-2020 om 18:01

PSV en Tottenham Hotspur hebben de onderhandelingen over Steven Bergwijn weer hervat. Dat meldt het Eindhovens Dagblad maandagmiddag. De krant verwacht dat beide partijen snel een akkoord weten te bereiken over een transfer van de aanvaller.

Bergwijn wil een transfer naar Tottenham en meldde trainer Ernest Faber dat hij daarom liever niet mee wilde spelen tegen FC Twente. Faber ging niet voor een transfer liggen, echter heeft de speler van de PSV-directie geen toestemming gekregen om af te reizen naar Londen. Algemeen directeur Toon Gerbrands reageerde woest en dreigde de onderhandelingen met Tottenham af te kappen.

De situatie rond Bergwijn houdt PSV in z'n greep. De club is niet te spreken over de handelswijze van de aanvaller en voelt zich in de maling genomen, aldus meerdere media. Naar verwachting zal Tottenham meer dan dertig miljoen euro betalen voor de 22-jarige steunpilaar van de Eindhovenaren.

'De kou daarover is inmiddels weer een beetje uit de lucht en alle partijen hebben de gesprekken hervat', schrijft de krant over de woede bij PSV. 'De verwachting is dat Bergwijn snel naar Londen kan afreizen om de transfer helemaal in kannen en kruiken te maken.' Het is niet precies duidelijk waar Bergwijn nu zit, maar zondag was hij al in Londen. Hij nam daar zelfs een video op in een hotelkamer, om zijn kant van het verhaal te vertellen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws