'Voormalig Ajacied Younes is klaar bij Napoli en hoopt te profiteren van ruildeal'

'Voormalig Ajacied Younes is klaar bij Napoli en hoopt te profiteren van ruildeal'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 18:13ma 27-01-2020 om 18:13

Amin Younes kan nog deze transferperiode terugkeren naar zijn vaderland. De Duitse vleugelaanvaller, in het verleden actief voor Ajax, wordt mogelijk betrokken in een ruildeal waar ook Mainz-aanvaller Jean-Philippe Mateta deel van uitmaakt.

Napoli wil Mateta graag naar Italië halen en heeft besloten om Mainz naast twintig miljoen euro ook de diensten van voormalig Ajacied Younes aan te bieden, schrijft L'Équipe. De Franse sportkrant weet te melden dat de onderhandelingen in een concrete fase zitten en dat het de verwachting is dat de deal rond zal komen. Younes kan zich daardoor gaan opmaken voor een terugkeer naar zijn vaderland.

In Italië kon Younes de verwachtingen nooit echt waarmaken en dus is de deal voor zowel club als speler een goede uitkomst. De kleine linkervleugelaanvaller speelde dit seizoen maar in zes wedstrijden mee en is bij geen enkele Napoli-trainer onomstreden geweest. Bij Mainz kan Younes concurrentie krijgen van Jean-Paul Boëtius, die al een tijdje actief is bij de Duitse club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws