'PSV ziet ook tweede bod geweigerd worden en moet tien miljoen betalen'

'PSV ziet ook tweede bod geweigerd worden en moet tien miljoen betalen'

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 06:23di 28-01-2020 om 06:23

PSV heeft een tweede bod uitgebracht op Patrick van Aanholt. Nadat Crystal Palace een bod van acht miljoen euro al afwees, zou ook het nieuwe bod uit Eindhoven zijn geweigerd.

De Premier League-club wil volgens Voetbal International tien miljoen euro zien voor Van Aanholt, terwijl het tweede PSV-bod negen miljoen euro zou bedragen. Het verschil tussen vraag en aanbod is dus wel weer kleiner geworden, waardoor de kans groot lijkt dat de clubs eruit gaan komen.

VI meldt dat de Eindhovenaren 'alles op alles zetten' voor de komst van de Nederlandse linksback. PSV kent al het hele seizoen personele problemen op de positie van linksback en zou in Van Aanholt de ideale versterking zien.

Van Aanholt gaf maandagavond al aan dat hij openstaat voor een terugkeer naar Nederland. "PSV heeft inderdaad een bod gedaan. Mochten de clubs eruit komen, dan ga ik er zeker over nadenken", aldus de Oranje-international tegenover Veronica Inside.

In de jeugd speelde Van Aanholt ook al kort voor PSV voordat hij in 2007 op jonge leeftijd naar Chelsea vertrok. Vervolgens speelde hij tussen 2012 en 2014 op huurbasis voor Vitesse voordat hij via Sunderland bij Crystal Palace terecht kwam. Van Aanholt heeft in totaal 179 Premier League-duels achter zijn naam staan.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws