Özyakup kondigt transfernieuws aan: Naar Feyenoord om weer minuten te maken

Özyakup kondigt transfernieuws aan: "Naar Feyenoord om weer minuten te maken"

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 16:59di 28-01-2020 om 16:59

Oguzhan Özyakup heeft aan alle twijfel een einde gemaakt: de 27-jarige Zaandammer gaat binnenkort bij Feyenoord aan de slag. De 43-voudig Turks international heeft tegenover Fanatik bevestigd dat een – naar alle waarschijnlijkheid tijdelijke – overstap van Besiktas naar de stadionclub aanstaande is.

Özyakup is de laatste weken op het tweede plan beland bij Besiktas en wil weer regelmatig aan spelen toekomen, ook met het oog op het EK van 2020. "Ik ga naar Feyenoord om weer minuten te maken en mijn voetbalgeluk te hervinden. Daarna kan ik altijd nog terugkeren", doelt hij tegenover Fanatik op zijn tot 2022 doorlopende contract. "Hopelijk pakt deze beslissing goed uit voor alle partijen."

Mogelijk wordt Özyakup woensdag al medisch gekeurd en gepresenteerd. Het binnenhalen van de bij AZ opgeleide spelmaker lijkt de climax te zijn in de transferwinter van Feyenoord. Trainer Dick Advocaat wilde twee versterkingen en heeft die ook gekregen, in de persoon van Róbert Bozeník en Özyakup. Kenneth Vermeer (Los Angeles FC), Yassin Ayoub (Panathinaikos) en de huurlingen Liam Kelly (Oford United), Wouter Burger (Excelsior) en Achraf El Bouchataoui (FC Dordrecht) vertrokken juist uit De Kuip.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Advocaat in de top-drie eindigen met Feyenoord?

(9674 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws