Advocaat bespreekt geruchten Özyakup en Baker: 'Hij heeft nog niet getekend'

Advocaat bespreekt geruchten Özyakup en Baker: 'Hij heeft nog niet getekend'

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 19:56di 28-01-2020 om 19:56

Laatste update: dinsdag 28 januari 2020 om 19:58di 28-01-2020 om 19:58

Dick Advocaat is voorafgaand aan het treffen met Fortuna Sittard in het kader van de KNVB Beker ingegaan op de transferperikelen rondom de Rotterdamse club. De trainer bespreekt de geruchten rondom Oguzhan Özyakup en Lewis Baker.

Özyakup werd de laatste dagen nadrukkelijk in verband gebracht met de club uit Rotterdam-Zuid en een overgang van de Turks international lijkt dan ook aanstaande. Tòch wil Advocaat een slag om de arm houden wat betreft de transfer. "Dat ziet er goed uit, maar hij heeft nog niet getekend. En je weet: zolang er nog niet getekend is, is het nog niet zeker", vertelt hij voor de camera van FOX Sports.

Ook de naam van oud-Vitessespeler Lewis Baker zingt rond door De Kuip de afgelopen dagen. De Chelsea-speler zou volgens De Telegraaf het plan B zijn van Feyenoord als de transfer van Özyakup om wat voor reden dan ook toch niet rondkomt. "Die naam is uit de lucht komen vallen. Ik weet niet wie dat in de media gebracht heeft, maar ja, dat gebeurt bij ons", is de oefenmeester duidelijk.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws